2017-08-24 13:04:22• hírek • Kocsis Zoltán

Újabb baleset az elátkozott helyen

fotó: portalsm.ro
fotó: portalsm.ro

Újabb személygépkocsi szenvedett balesetet Szakaszon azon a helyen, ahol május végén az év egyik legsúlyosabb tragédiája történt. A rendőrség továbbá két cserbenhagyásos baleset ügyében járt el – az egyik egy hónappal korábban történt.

A 36 éves férfi még július 26-án tett feljelentést, mely szerint egy avasfelsőfalui üzlet parkolójában ütötte el őt egy gépkocsi, súlyos lábsérülést okozva neki. A rendőrségnek szerdán sikerült azonosítania az elkövetőt, aki akkor elhagyta a helyszínt. A 21 éves nagybányai autós ellen gondatlanságból elkövetett testi sértés és a baleset helyszínének elhagyása miatt indult eljárás.

Csütörtök hajnalban Kányaházán egy 28 éves nő nem adott elsőbbséget egy másik személygépkocsinak, amely az ütközés után elhagyta a helyszínt. Sikerült azonban azonosítani ennek vezetőjét, egy 24 éves komorzáni férfit. Akinek leheletében 0,08 mg/l alkoholszintet regisztrált a szonda.

A balesetben megsérült a 28 éves nő és annak 33 éves férfi utasa. A vétlen autós ellen a helyszín engedély nélküli elhagyása, a nő ellen gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával indítottak eljárást.

Baleset történt csütörtök reggel Szakaszon is, ahol egy 25 éves fiatal elaludt Citroënje kormányánál, amely egy oszlopnak ütközött. A férfi megsérült, kórházba kellett szállítani.

A baleset ugyanott történt, ahol május 19-én hárman vesztették életüket egy frontális ütközésben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: